Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Flickr
Blogger

Írjon nekünk!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cart

0 termék - 0 Ft
PÉNZTÁR

Contact

Üzleteink elérhetőségei:

Cím: 4400 Nyíregyháza, Selyem u. 21

Telefon: 20 381 7377

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás:

H-P: 10:00-18:00

Sz.: 10:00-14:00

(12:00-12:40 -ig ebédszünet)


 

Bolt neve: D.E.O. E-C Mintabolt
Címe: 1188 Bp., Nemes u.8. (Bejárat a Bányai Júlia utca felől.)

Telefon: 30 506 5686

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-18:00

Sz.: 10:00-14:00

 


 

4. kerületi boltunk: 

Címe: 1048 Bp., Kordován Tér 6. (Legegyszerűbb megközelítése a Farkaserdő út 19 szám felől.)

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 06 20 610 0502

Nyitva tartás:

H-P: 10:00-18:00

Sz.: 10:00-14:00

(12:00-12:40 -ig ebédszünet)

Shipping

A megrendelt termékeket postai csomagként küldjük. 

A 14 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk.

A postaköltség előre átutalás esetén 650.-Ft, 8 000.-Ft felett díjmentes.

Ha utánvéttel szeretné megkapni a terméket, akkor a postaköltség 1 500.-Ft.

Important

Termékeinket kizárólag 18 év felettieknek értékesítjük!

Kérjük megrendelése előtt ezt vegye figyelembe!

Segítség kezdőknek

Folyadék választás

A legegyszerűbb megnézni a cigarettás dobozon, hogy mennyi a nikotintartalma. Ez általában 0, valamennyi. Ezt az összeget 30-al megszorozzuk és a kapott összeget összevetjük a folyadék erősségekkel, és amelyik a legközelebb áll hozzá, az lesz a jó választás. Tehát, ha a dobozon azt látjuk, hogy 0,4 a nikotin tartalom, akkor a közepes erősségű (12-es) folyadékkal célszerű kezdeni.

 

Tippek, tanácsok

 • Fontos tudnia, hogy az e-cigi sem egészséges. Semmi nem egészséges, amit a tüdejébe szív, a levegőn kívül.
 • Ha Ön képes leszokni a dohányzásról segédeszköz nélkül, akkor ne vásároljon e-cigit.
 • Ha Ön nem dohányzik, ne használjon elektromos cigarettát.
 • Az elektromos cigit egy remek terméknek tartjuk, azonban a vásárlóink kis része mégsem tud átállni, ezért azt javasoljuk, hogy ne költsön egyszerre nagy összeget rá. Így ha esetleg nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor nem fog több 10 000.-Ft a polcon heverni.
 • Ha Önnek bevált a termék, célszerű mindenből egy tartalékot tartania. Elég kellemetlen, ha használat közben valami tönkre megy és ismét a hagyományos cigihez kell nyúlni hirtelen.
 • A porlasztókat ha karban tartja és takarítja tovább fog működni.
 • A porlasztók nem tartoznak a tartós fogyasztási cikkek közé, ezért nincs rájuk garancia. Fontos a tartalék.
 • Az akkumulátor közép érintkezőjét minden töltőre csatlakozás előtt egy papírtörlővel törölje tisztára. Ott is lecsapódhat a porlasztóból kondenz, és ha ez összegyűlik, zárlatot okoz és az eszköz meghibásodik. Ebben az esetben elveszíti a garanciát is.
 • Hosszú távon törekedjünk arra, hogy az utántöltő folyadék nikotintartamát nullára csökkentsük.
 • Az elektromos cigarettát sok olyan helyen használhatjuk, ahol tilos a dohányzás, azonban az udvariasság kedvéért kérdezzük meg, hogy használhatjuk e, ha kell mutassuk meg, hogy ez nem cigaretta. Mi azt tapasztaltuk, hogy értékelik a gesztust és engedni fogják.
 • Ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre.

 

Praktikus tanácsok az e-cigi használatához

 

Az e-cigaretta ma már számtalan szenvedélybetegnek segít abban, hogy letegye a cigarettát. Az e-cigi használata egy lépcső, ami lehetővé teszi, hogy a dohányzás elhagyása fokozatosan és megerőltetések nélkül történhessen meg.

 

Az e-cigaretta alkalmazása némileg bonyolultabb, mint a hagyományos cigarettáé, de kis rutinnal ez is magabiztosan használható.

 

 • Első szabály, hogy a szipka soha ne maradjon nedves.
 • Az összeszerelés alkalmával ne csavarjuk túl erősen az alkatrészeket, mert ez a készülék élettartamát rövidítheti meg.
 • Ugyanígy ajánlott odafigyelni arra is, hogy az e-liquid szint ne legyen túl alacsony, mert megég a patron.
 • Ne szívjuk túl sokáig a cigit, mert az károsíthatja a cigaretta porlasztót és használat után mindig zárjuk le az akkumulátort.
 • Ha megtöltés után nem ég az e-cigi, érdemes kicsit várni, hogy az e-liquid kellően eláztassa a kanócot.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, rendeljen kiegészítőket e-cigi webshopunkból, és tájékozódjon megadott elérhetőségeinken!

 

 

 

Miért jó választás az elektromos cigaretta?


Az elektromos cigaretta népszerűsége egyre nő napjainkban, így egyre több, előtte hagyományos cigarettát szívó dohányos kezében bukkan fel ez az elektromos kis eszköz. De mégis, miért és miben jobb az elektromos cigaretta?

Az elektromos cigaretta használatával nem keletkezik valódi dohányfüst, így akár zárt térben is használható, anélkül, hogy a körülöttünk ülőket kitennénk a passzív dohányzás veszélyének, vagy bebüdösítenénk a légteret.
Az e-cigaretta ugyan nem mentes a káros adalékanyagoktól, de mégis jóval kevesebbet tartalmaz belőle, mint egy valódi cigaretta, és ezzel a nikotintapaszhoz hasonlóan segíti a leszokást, valamint így, az e-cigaretta használatával nem tesszük ki magunkat káros mellékhatásoknak. Hogy ez mit eredményez? Nem lesz a hajunk, az ujjaink vagy a ruhánk nikotinszagú, a szánk rossz ízű és a fogaink sárgák.

Ha Ön is inkább az elektromos cigaretta mellett döntene, keressen fel minket!

 

elektromos cigaretta

 

Dohányzik, ugyanakkor félti családja egészségét?


Számos kutatás során igazolták, hogy a passzív dohányzás szinte ugyanolyan káros hatású, mint az aktív. Tehát aki dohányzik, az nem csak a saját, hanem a családja egészségét is súlyosan veszélyezteti!


Ennek elkerülésére kiváló megoldás az elektromos cigarettára való váltás. A hagyományos cigaretta füstjében negyven féle rákkeltő anyag található, ezzel szemben az e-cigi gőze nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot. Nyomokban fémeket tartalmaz, azonban ez elhanyagolható mennyiségű, hiszen egy óra városi forgalomban eltöltött idő alatt több fémet lélegzünk be, mint egy napi e-cigi használattal. Elektromos cigarettára váltó asztmás dohányosok már hetek alatt jelentős javulást éreztek az állapotukban.


A Kábítószerügyi Független Tudományos Bizottság állapította meg egy tanulmány során, hogy ha a hagyományos cigaretta egészségügyi kockázatát tekintjük száz százaléknak, akkor az elektromos cigarettáé csupán négy százalék!


Kímélje környezetét és saját egészségét, váltson elektromos cigarettára! Nézzen körül kínálatunkban, őrizze meg saját és családja egészségét!

 

elektromos cigarettára

 

Mi igaz és mi nem, az e-cigivel kapcsolatban?

 

Az e-cigarettával kapcsolatban, mivel még csak pár éve jött forgalomba, sok kérdés merül fel bennünk. Káros vagy sem? Megéri-e átváltani rá a rendes cigiről, vagy sem? Íme, a válaszok:

 

 • Sokan azt hiszik, hogy az e-cigaretta remek eszköz a dohányzásról való leszokásra. El kell oszlatnunk ezt a tévképzetet: az e-cigaretta nem hatékony ezen a területen. Legfőképp azok szokták használni, akik rendes cigarettát is szívnak, és leginkább két okból: hogy csökkentsék költségeiket, és hogy kényelmesebb módon is dohányozhassanak, az e-cigarettát ugyanis bent is lehet szívni, hiszen csak vízgőz keletkezik, amely ráadásul még a környezetre sem ártalmas.
 • Magában az e-cigarettában nincs nikotin, hiszen ez egy egyszerű elektromos készülék. A nikotint a liquidben lehet megtalálni, melyet külön kell megvenni hozzá.
 • Nem minden liquid tartalmaz nikotint. Van, amelyik „nullás”, a többi pedig különböző mértékben nikotinos - olyat választunk, amilyet csak szeretnénk.

 

E-cigaretta ügyében keressen minket bizalommal!

 

e-cigaretta

 

Az első lépés az egészséges életmódért!

Gyakran mondják, hogy a dohányzásra rászokni könnyű, de abbahagyni már nagyon nehéz. Nem is csoda, hiszen napról napra találkozhatunk a környezetünkben olyan ismerősökkel, akik gyakran panaszkodnak arra, hogy milyen nagy nehézségeket is okoz a dohányzásról való leszokás.

 

Azonban van megoldás, ami megkönnyítheti a leszokást, így az első lépést már meg is teheti, ha az ártalmas cigarettát lecseréli egy elektromos cigarettára. Az e-cigi vitathatatlan előnye, hogy teljesen mellőzi azokat a káros anyagokat, amelyek megtalálhatóak a hagyományos cigarettában. Ilyen például a szén-monoxid, nitrogén-dioxid, hidrogén-cianid, sav, arzén, ólom és higany. Az elektromos cigaretta további előnye, hogy ily módon a környezetünk egészségét sem veszélyeztetjük, hiszen kutatások is bizonyítják, hogy nincs károsító hatása.

 

Ha az elektromos cigarettát választja a leszokáshoz, hamar meg fogja tapasztalni annak előnyös tulajdonságait, hiszen kevésbé lesz fáradékony, nem fog köhögni, bőre megszépül, és kellő akaraterővel később teljesen nélkülözni fogja tudni a dohányzásnak ezt a fajtáját is.

 

Ha Ön is meg szeretné tenni az első lépést az egészséges életmód felé, nézzen körül e-cigi kínálatunkban!

 e-cigi

Ha további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal:

info@liquidrendeles.e

web: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ecigi.tlap.hu | Dohányzás.lap.hu | Elektronikus cigaretta