Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Flickr
Blogger

Írjon nekünk!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Kosár

0 termék - 0 Ft
PÉNZTÁR

Elérhetőség

Érkezési sorrendben történik a rendelések feldolgozása, torlódás miatti késedelem előfordulhat január első hetében.

 

Kérdéseit itt várjuk:

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Kedves Vásárlóink!

A folyadék nikotin tartalmát négy darab ponttal jelzik az Atlantis és a Nosmoke e-liquid flakonján. Balról jobbra haladva csökken a nikotin tartalma. Ha az első van besatírozva, akkor a nikotin tartalma 18 mg, a másodiknál 12 mg, a harmadiknál 6 mg, az utolsó pedig nikotin mentes.

 

 

Szállítás

A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja ki.

A kézbesítési idő 3-5 munkanap.

A szállítási költség január 1.-től 2200.-Ft!

A teljes vételárat a futárnak kell kifizetni.

 

Figyelem

Termékeinket kizárólag 18 év felettieknek értékesítjük!

Kérjük megrendelése előtt ezt vegye figyelembe!

GY.I.K.

Szeretnék leszokni a cigarettáról. Megtehetem ez elektromos cigivel?

- Személyes véleményünk az, hogy az elektromos cigaretta teljes mértékben vissza adja a dohányzás élményét, azonban ehhez is akarat erőre van szükség. Mi azt tapasztaltuk, hogy az első hétben még nagyon tud hiányozni a hagyományos cigi, de ezt követően ez a kényszer fokozatosan szűnik.

 

Mennyi E-liquidet (utántöltő folyadékot) fogok elhasználni havonta?

- Ezt sajnos előre senki nem fogja tudni megmondani. Egy erős dohányos hozzávetőlegesen 60-80ml/hó folyadékot fogyaszt. Azonban, ha talál olyan ízt ami nagyon ízlik, akkor ez több is lehet. Persze kevesebb is. Eleinte, amíg keressük a számunkra megfelelő ízű folyadékot, hajlamosabbak vagyunk többet szívni. Célszerű nem túlzásba esni, mert a nikotin méreg!

 

Hány slukk felel meg egy szál hagyományos cigarettának?

- Hozzávetőlegesen 10-12 slukk.

 

Hogyan válasszam ki, hogy milyen nikotin erősségű folyadékot válasszak?

- Meg kell nézni a hagyományos cigarettájának a dobozán, hogy mennyi nikotint írnak ott. Azt a számot meg kell szorozni 30-al, ekkor megkapjuk, hogy hozzávetőlegesen milyen erősségű folyadék lesz számunkra a megfelelő. Például: ha azt látjuk a dobozon, hogy a nikotin tartalom 0,4 akkor ezt megszorozzuk 30-al és 12 őt kapunk, így bátran választhatjuk a 11mg nikotintartalmú folyadékokat.

 

Azt olvastam, hogy az elektromos cigaretta egészséges. Ez valóban így van?

- Sajnos nem. Azonban a hagyományos cigarettával ellentétben, sokkal kevesebb káros anyagot tartalmaz.

 

Hogyan válasszak akkumulátort?

- A mi javaslatunk, hogy Ego akkumulátor mellett döntsön, ha nem ragaszkodik a hagyományos cigaretta formához.

Méretben a legkisebb a 650mAh akkumulátor, mely aktív használat mellett hozzávetőlegesen 7 órát bír. Egy 900mAh akkumulátor egy napig bírja általában. Az 1100 mAh akkumulátor pedig 1,5 napot bírja. Ezek körülbelüli idők, saját tapasztalat alapján. Ha Ön kevésbé erős dohányos, akkor az egy feltöltéssel használható idők kitolódnak.

 

Kezdő vagyok, magam is összeválogathatom a készletem?

- Természetesen igen, sőt szívesen segítünk is. Szüksége lesz egy akkumulátorra, egy usb töltőre, egy atomizerre és tankra, vagy egy integrált patronra. Ezt követően már csak ki kell választania a kedvenc utántöltő folyadékát, és kezdheti a pöfékelést.

 

Amit az e-liquidről érdemes tudni


Az e-liquid édesített folyadékot jelent, melyet elektromos cigarettákhoz használnak ízesítésképpen. Ma már számtalan ízben lehet kapni, gyümölcsöset, dohányosat, ital ízűt és még sorolhatnánk, sőt, ezeket az ízeket még akár keverni is lehet.

 

Az e-liquid használata:


Az elektromos cigaretta működtetőjének is szokták nevezni, hiszen elengedhetetlen ahhoz, hogy egyáltalán működni tudjon az e-cigaretta. Az e-liquid folyadék melegítése elektromos áram által, akkumulátor segítségével történik. Az izzószál felmelegszik, és ez melegíti fel az e-liquid folyadékot is.

 

Az e-liquid folyadék fontos összetevői:

 

  • PG (propilén-glikol) – Az egyik alapösszetevő. Olajos tapintású, színtelen és szagtalan, gyenge a gőze és az aromákat dominánssá teszi gőzzé válása közben.
  • VG (növényi glicerin) – A másik alapösszetevő. Zsíros állagú, sűrű és színtelen, a gőze sokkal erősebb, mint a PG típusú folyadéknál, ám az aromák csak kis mértékben érezhetők.
  • Ízesítő aromák
  • Nikotin
  • Egyéb adalékanyag


Tekintse meg bőséges e-liquid folyadék kínálatunkat!

 

web: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Ecigi.tlap.hu | Dohányzás.lap.hu | Elektronikus cigaretta