Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Flickr
Blogger

Írjon nekünk!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Kosár

0 termék - 0 Ft
PÉNZTÁR

Elérhetőség

Érkezési sorrendben történik a rendelések feldolgozása, torlódás miatti késedelem előfordulhat január első hetében.

 

Kérdéseit itt várjuk:

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Kedves Vásárlóink!

A folyadék nikotin tartalmát négy darab ponttal jelzik az Atlantis és a Nosmoke e-liquid flakonján. Balról jobbra haladva csökken a nikotin tartalma. Ha az első van besatírozva, akkor a nikotin tartalma 18 mg, a másodiknál 12 mg, a harmadiknál 6 mg, az utolsó pedig nikotin mentes.

 

 

Szállítás

A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja ki.

A kézbesítési idő 3-5 munkanap.

A szállítási költség január 1.-től 2200.-Ft!

A teljes vételárat a futárnak kell kifizetni.

 

Figyelem

Termékeinket kizárólag 18 év felettieknek értékesítjük!

Kérjük megrendelése előtt ezt vegye figyelembe!

Az elektromos cigaretta előnyeiről

Napjainkban minden az egészséges életmód körül forog. Tudatos táplálkozás, rendszeres testmozgás, alkohol fogyasztása mértékkel, és a cigiről való leszokás. Mind roppant jól hangzik, ám nem egyszerű egyiket sem elérni, pláne, ha eddig pontosan az ellenkezőjében éltünk. A cigiről leszokni sokaknak jelent kihívást. Vannak ugyan szerencsések, akiknek sikerül, szinte pár hét alatt, azonban a többség évekig tartó küzdelemben él. Azonban létezik egy ideális megoldás; az e-cigaretta!

Az e-cigaretta mindenki számára segítséget nyújthat! Azoknak, akik viszonylag rövid időn belül teljesen el tudják hagyni a hagyományos cigarettát, és azoknak is, akiknek a nikotin utáni vágyuk erősebb. Létezik ugyanis nikotinos e-liquid folyadék is, mely ugyan csökkentett mértékben, de tartalmazza a hagyományos dohány összetételeit, így segítve a fokozatos leszokást. Ha pedig már csak a megszokás uralja a mozdulatait, és a nikotin utáni vágy nem kínozza, próbálja ki különböző ízesítésű e-liquid folyadékainkat!

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

elektromos cigaretta eredményei

Figyelem!

Tisztelt Vásárló!

Az oldal facebook - profilját feltörték, minden onnan érkezett üzenet, vagy megkeresés veszélyes lehet, kérem ne nyissa meg!

Köszönöm!

 

 

web: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Ecigi.tlap.hu | Dohányzás.lap.hu | Elektronikus cigaretta